Sniženo

13 pravila mentalno jakih roditelja

Ejmi Morin

1,300.00 RSD

Nakon „13 pravila mentalno jakih ljudi” i „13 pravila mentalno jakih žena”, još jedna knjiga poznate autorke i psihoterapeutkinje Ejmi Morin stala je u red najtraženijih i najčitanijih Arete naslova!

Knjiga „13 pravila mentalno jakih roditelja” usredsređuje se na roditelje, učeći ih kako da odgajaju mentalno snažnu i izdržljivu decu sigurnu u sebe i kako da im osposobe mozak za život pun sreće, značenja i uspeha.

Dok druge knjige govore roditeljima šta treba da rade, Ejmi Morin uči roditelje šta „ne treba raditi“. Ovo je, kako ona kaže, podjednako važno u razvoju mentalno snažne dece.

Da li današnjoj deci nedostaje fleksibilnost i mentalna snaga koja im je potrebna da se nose sa životnim izazovima u sve komplikovanijem i zastrašujućem svetu?
Mnogi odrasli brinu da deca danas nisu dovoljno spremna da dostignu svoj najveći potencijal, jer žive u sigurnim prostorima i okružena su raznim upozorenjima i ograničenjima kako bi bila
„zaštićena”.
Ejmi Morin je u knjizi identifikovala osobine mentalno jakih ljudi i na taj način roditeljima, nastavnicima i drugim vaspitačima dala alat koji će im pomoći da postanu mentori mentalne snage.

 

Iskoristite specijalnu Arete ponudu i poručite paket od tri knjige Ejmi Morin za samo 3500 dinara + ptt.

„13 pravila mentalno jakih ljudi”
„13 pravila mentalno jakih žena”
„13 pravila mentalno jakih roditelja”

Šifra proizvoda: 9788680426686 Kategorija:
Opis

Radeći godinama u sistemu porodičnog smeštaja dece, kao psihoterapeut i stručnjak za porodičnu i tinejdžersku terapiju, Ejmi je svedočila iz prve ruke mnogim uspešnim praksama. Kada deca imaju veštine koje su im potrebne da se nose sa izazovima u svakovnevnom životu, ona mogu da napreduju društveno, emocionalno, bihevioralno i akademski.
Uz odgovarajuću podršku, ohrabrenje i usmeravanje odraslih, deca jačaju i postaju sve bolja. Na osnovu Ejminog iskustva i uvida, knjiga „13 pravila mentalno jakih roditelja” kombinuje studije slučaja, praktične savete, konkretne strategije i jasne, oprobane vežbe kako bi pomogla deci svih uzrasta – od predškolaca do tinejdžera – da izgrade mentalni mišić i razviju se u zdrave, snažne ljude.

„Želim da vam pomognem da prestanete da radite ono što vam crpi mentalnu snagu koja vam je neophodna da biste postali najbolji što možete. Ova pravila su pomogla meni i sigurna sam da mogu pomoći i vama.”
Ejmi Morin

Dodatne informacije
autor

Ejmi Morin

broj-strana

400

isbn

978-86-80426-68-6

prevod

Irina Vujičić