Sniženo

13 pravila mentalno jakih žena

Ejmi Morin

1,200.00 RSD

Dok se mnogi koncentrišu na to šta bi žene trebalo da rade kako bi živele najbolje što mogu, samo jedna autorka reći će ženama, sasvim direktno i otvoreno, kojih trinaest navika i misli treba da izbegavaju kako bi postale mentalno jake žene.

Ejmi Morin je terapeutkinja, socijalna radnica, predaje psihologiju na Norvestern univerzitetu i redovno piše za prestižne časopise Forbes i Psihology today. Autorka je tri knjige: 13 pravila mentalno jakih ljudi, 13 pravila mentalno jakih žena i 13 pravila mentalno jakih roditelja.

Njen TED govor,  „Tajna kako da postanete mentalno jaki” jedan od najpopularnijih govora svih vremena, sa više od šest miliona pregleda

Nakon prve knjige 13 pravila mentalno jakih ljudi, Ejmi je počela da dobija puno pitanja od svojih klijentkinja i čitateljki i učinilo joj se da su ta pitanja bila usmerena isključivo na žene:

“Htela sam da napišem knjigu za žene koja prikazuje snagu u pozitivnom svetlu. Dok mnogi ljudi smatraju marince primerom mentalne snage, žene, koje su obično više zaštitnički nastrojene i više stavljaju naglasak na odnose s ljudima, takođe mogu oličavati mentalnu snagu.“

Poklonite ovu knjigu pre svega sebi, a zatim i svim ženama koje žele da otkrijtu svoju moć, ovladaju samopouzdanjem i otkriju svoj autentični glas kako bi im život bio pun smisla i radosti.

 

Iskoristite specijalnu Arete ponudu i poručite paket od tri knjige Ejmi Morin za samo 3500 dinara + ptt.

„13 pravila mentalno jakih ljudi”
„13 pravila mentalno jakih žena”
„13 pravila mentalno jakih roditelja”

Šifra proizvoda: 9788680426679 Kategorija:
Opis

Žene širom sveta, vreme je da konačno pustite glas, da istupite napred, da vas čuju i da postanete jače nego ikad.

Oslanjajući se na naučne dokaze, studije slučaja o sopstvenim pacijentima, čak i na priče o slavnim ljudima, psihoterapeutkinja Ejmi Morin pokazuje kako mentalna snaga može da dođe sa svih strana, bez obzira na karijeru, brak ili porodični život. Ona prožima jednostavne vežbe i praktične savete sa svakodnevnim životom i tako pokazuje da je mentalna snaga dostižna – i neophodna – kako bismo postale jake žene.

„Savetujem vam da kupite ovu knjigu, da pročitate ovu knjigu, ali što je još važnije, da podelite ovu knjigu sa svojim drugaricama, kako bi i one mogle ponosno da dignu glavu.“
Ejmi Feris, autorka knjiga „Kako se udati za Džordža Klunija“

Dodatne informacije
autor

Ejmi Morin

broj-strana

376

isbn

978-86-80426-67-9

prevod

Irina Vujičić