Sniženo

Asertivna žena

Stanli Felps i Nensi Ostin

800.00 RSD

Postoji prostor za knjigu koja se zove Asertivna žena. Zbog toga što su žene navikle da poriču validnost sopstvenih misli, osećanja i talenata, napisale smo je za njih.

U ovom trenutku, asertivne žene rukovode kompanijama, podižu porodice, uče da plešu tango, predvode crkve, prave filmove, daju svoja imena brodovima i cipelama, donose zakone, uče decu, pilotiraju avionima i spejs-šatlovima. Šta god da rade, asertivne žene istrajavaju.

Ako želite da vidite šta se sprema u sledećih dvadeset – ili dvesta – godina, pitajte mladu ženu koja je rođena pre dvadeset (ili čak deset) godina šta planira da radi sa svojim životom. Da osvoji Nobelovu nagradu? Da vozi trkački auto, da postavi rekord u brzini, da kreira softver, da bude predsednica države, ili da vozi podmornicu? Jedno je sigurno: zahvaljujući promenama koje su pokrenule asertivne žene, mlade žene i devojke neće više morati da budu u bilo čijoj senci.

Stanli Felps i Nensi Ostin

Specijalna ponuda! 

Tri knjige za dame po jedinstvenoj ceni od samo 2300 dinara!

Paket za jake žene: 

„Ženski vodič za asertivnost“
„Asertivna žena“
„13 pravila mentalno jakih žena“

Iskoristite ovu akciju i obradujte sebe ili dragu damu knjigama za lepši i srećniji život.

Šifra proizvoda: 9788680426877 Kategorija:
Opis

Ova knjiga, napisana još 1975, ali nikada aktuelnija, doživela je četiri izdanja i pomogla čitavoj jednoj generaciji žena da precizno i glasno izrazi svoje ideje i želje.

Stanli i Nensi u njoj hrabro govore o asertivnosti na radnom mestu i u ličnim odnosima, ali i o seksualnom uznemiravanju i nasilju u porodici.

Ovaj izvanredan priručnik za žene prepun je primera iz života, vežbi i saveta za komunikaciju sa saradnicima, ljubavnicima, porodicom, prijateljima i strancima.

Asertivna žena raskrinkava prevaziđene mitove i stereotipe o ženama kao previše emocionalnim bićima i daje nam nove alate da se uzdignemo iznad njih.

Napisana lako čitljivim, optimističnim, motivacionim i povremeno duhovitim stilom, sa toplim, ličnim i praktičnim uputstvima za svaku ženu koja želi da poboljša sebe, “Asertivna žena” nam pomaže da donesemo prave izbore u komunikaciji i suočimo se sa novim izazovima i promenama u svom životu.

Dodatne informacije
autor

Stanli Felps i Nensi Ostin

broj-strana

264

povez

meki

prevod

Irina Vujičić