Sniženo

Genijalni paket knjiga

Salvador Dali

2,990.00 RSD

Tri knjige Salvadora Dalija u jednom paketu! 
Samo do kraja meseca, po jedinstvenoj ceni možete poručiti knjige genijalnog umetnika!

 

Dnevnik genija
Tajni život Salvadora Dalija
Skrivena lica

 

Dnevnik genija je zbirka dnevničkih i memoarskih zapisa Salvadora Dalija koja obuhvata period od 1952. do 1963. godine. Ova inspirativna knjiga otkriva zapanjujuće i intimne detalje iz života najkontroverzinjeg umetnika 20. veka.
Kroz Dalijeva iskrena, pronicljiva i povremeno šokantna zapažanja o umetnosti i društvu, naučićete mnogo o filozofiji iza njegovih slika, ali i o tome šta čini jednog genija.

 

Tajni život Salvadora Dalija je rana autobiografija koja nas vodi sve do autorovih kasnih tridesetih, zapanjujuća je i nepredvidiva kao i njegova umetnost.
Ovde su prikazani neki od fascinantnih uvida u genijalnog, ambicioznog umetnika koji sam sebe neumorno promoviše dizajnirajući pozorišne scenografije, enterijere prodavnica i nakit jednako lako kao što je pravio nadrealističke slike i filmove.

 

Skrivena lica – prvi i jedini roman Salvadora Dalija koji vas uvodi  u neverovatan svet imaginacije Salvadora Dalija, provešće vas kroz jednu turbulentnu istorijsku epohu i upoznati sa junacima koje samo Dali može izmaštati.

 

Za sve koji su zainteresovani za umetnost 20. veka i za jednu od njenih najdarovitijih i najharizmatičnijih figura, ove knjige su obavezna literatura.

Kategorija: