Sniženo

Jung paket

1,200.00 RSD

Za sve ljubitelje lika i dela Karla Gustava Junga imamo jedinstveni paket knjiga po specijalnoj ceni.

Knjiga „Jung i Joga: Veza psihe i tela“ autorke Džudit Haris pomoći će vam da se povežete sa svojim telom i uz pomoć Jungove psihologije i somatske terapije naučite da ga cenite.

Kada razmišljamo o svesnosti, često težimo da psihu istaknemo iznad tela. Međutim, u delu Karla Gustava Junga možemo pronaći argumentaciju o neraskidivoj povezanosti ova dva aspekta bića.

Put ka svesnosti ne zaobilazi telo, već kroz njega vodi u dušu. Drvo koje raste ka nebu mora pustiti korenje do pakla, a joga radi upravo to: povezuje nas sa zemljom ispod i sa nebom iznad.
Čitajući ovu knjigu i praktikujući jogu osetićete energiju koja putuje kroz vaše udove, istovremeno preobražavajući i telo i psihu.

 

Knjiga „Jungov čarobni krig: Moć mandala“ poziv je na igru i na stvaranje. Makar i deset ukradenih minuta kako bi se uspostavila komunikacija s dušom na neki nesputan način predstavljaju dar samom sebi. Koristi su brojne i previše ih je da bismo ih ovde nabrajali.

Bilo da ovome prilazite kao meditacji, posmatranju, refleksiji ili samo kao zabavnoj aktivnosti, čin upotrebe boje i slike kako bi se pojačala veza s nesvesnim poziv je da obogatite svoj lični život. Bojenje mandala možete uvrstiti u svoj ritual; pustite svoju omiljenu muziku; plešite ih; uramite ih – ili ih prosto koristite kao neposredni, prenosivi portal u neki drugi oblik postojanja.

 

Uz ove knjige pronaći ćete mnogo novog o sebi i u sebi. Želimo vam da uživate i da se prepustite otkrivanju i osvešćivanju!

Kategorija: