Sniženo

Književna migracija

1,550.00 RSD

Paket od četiri knjige iz projekta Književna migracija

 

„Gogoljev disko“ – najuspešniji roman autora Pava Matsina. Radnja romana smeštena je u estonski provincijski grad Viljandi. Svakodnevne poslove glavnih likova narušava iznenadno vaskrsenje Nikolaja Gogolja. Nadrealna fikcija koja svojim stilom i atmosferom podseća na Bulgakova i Peljevina.

 

„Ideoluzije“  – knjiga priča Jasmina B. Freliha u kojoj su junaci postavljeni u situacije sagledavanja svojih ideologija. Mere dužinu pogleda i suočavaju se sa činjenicama savremenog života.

 

„Godine obrnutim redosledom“ – najvažnija knjiga Nadije Teranove, svetski poznate autorke. Radnja romana smeštena u Mesinu i prikazuje dva glavna junaka koji kroz svoje karaktere oslikavaju kako svoje porodice, tako i društveno političke podele i vladajuće ideologije.

 

„Imigracije“ – Zbirka priča Kaje Malanovske neverovatan je spoj najrazličitijih putovanja, duhovnih i telesnih, koji zajedno daje koherentnu i nedeljivu zbirku. Ove priče će vas uvesti u svet pun prenaglašenih emocija, ludačkih osobenosti i duhovite autoironije.

Šifra proizvoda: 111111111111111 Kategorija:
Opis