Sniženo

Metagenealogija

Alehadro Hodorovski

1,550.00 RSD

Metagealogija je praktični vodič za prepoznavanje i prevazilaženje obrazaca i uticaja četiri generacije pre vas.

Knjiga sadrži:

  • Vežbe za otkrivanje psihološkog nasleđa vaše porodice, lečenje negativnih obrazaca ponašanja i bolesti u porodičnom stablu i otkrivanje vašeg istinskog ja.
  • Objašnjenja kako smo produkt dve sile: ponavljanje porodičnih obrazaca iz prošlosti i stvaranje novih ideja iz Univerzalne svesti budućnosti.
  • Primeri iz života Hodorovskog i njegovog rada sa tarotom, psihoanalizom i psihomagijom.
  • Put ka razumevanju porodičnog stablo i svog mesto u njemu, otvaranje sposobnost isceljenja drevne borbe između ponavljajućih snaga prošlosti i stvaralačkih snaga budućnosti.
Šifra proizvoda: 9788680426617 Kategorije: , ,
Opis

Ova sveobuhvatna knjiga broji preko 700 strana. Ona je za svakog čitaoca drugačija, zato što otvara pojedinačne priče, porodična stabla, nasleđe prošlosti. Od prve stranice nas vodi u istraživanje, popunjavanje i kreiranje našeg porodičnog stabla. Dalje se krećemo ka njegovom razumevanju, prihvatanju i odbacivanju onoga što je pred nama i onoga što nam nudi.

Ova knjiga se ne čita u jednom dahu. Ova knjiga se rešava poput neke puzle. Daje nam mogućnost da stanemo, promislimo, shvatimo, vratimo se i nastavimo. Čita se onoliko dugo koliko nam je potrebno da spoznamo sebe, znači možda i ceo život. I baš zato je potrebno imati je, upijati polako ili brzo, onim tempom kojim prija našem biću.

Veliki broj vežbi zahteva predano čitanje, povezivanje sa predhodno rečenim i onim što sledi. Kako bismo vam što bolje preneli utisak knjige delimo jednu vežbu koja može da bude korisna na svakodnevnom nivou.

Pre svakog poglavlja, uvod napisan u prvom licu sabira ključne trenutke životnog puta Alehandra Hodorovskog. Nakon svakog od ovih fragmenata autorovog života sledi teorijsko poglavlje. Prožeto vežbama ili referencama na tarot (naš osnovni model rada na svom ja) koje će nesumnjivo omogućiti čitaocu da malo više napreduje u razumevanju i isceljenju svog porodičnog stabla. Isto tako, upotpunjeno je još jednom serijom vežbi ‒ koje će probuditi resurse pažnje, kreativnosti i mašte, kvalitete koji nam se čine bitnim u poduhvatu ponovnog otkrivanja korena ‒ na koje te ovde pozivamo.

Dodatne informacije
autor

Alehandro Hodorovski

broj-strana

736

isbn

978-86-80426-61-7

prevod

Ivana Krgović