Sniženo

Paket Motivacija i Kada! – AKCIJA

1,350.00 RSD

Zaboravite sve što ste mislili da znate o tome kako motivisati ljude ‒ na poslu, kod kuće.

Ako verujete da najlakše motivišemo druge nagradama, kao što su novac i slava, ili pretnjom kazne, po principu štapa i šargarepe ‒ grešite. Danjel H. Pink objašnjava u knjizi Motivacija da je tajna visoke produktivnosti i zadovoljstva– na poslu, u školi ili kod kuće–duboka ljudska potreba da usmerimo sopstvene živote, da naučimo da stvaramo nešto novo i da se bolje snađemo u svetu.Istraživanja sadržana u njegovoj provokativnoj i uverljivoj knjizi jasno pokazuju da je unutrašnja motivacija apsolutno neophodna za čoveka.

A danas, u ekonomiji koja se brzo menja, onaje takođe presudnaza profesionalni, lični i organizacijski uspeh bilo koje vrste. Motivacija vrca od velikih ideja ‒ retka knjiga koja će promeniti način na koji razmišljate i transformisati vaš život!

Oslanjajući se na brojna i raznovrsna istraživanja iz psihologije, biologije i ekonomije, Pink u knjizi Kada otkriva koji je najbolji način da se živi, radi i uspe.

Kako možemo da iskoristimo skrivene obrasce dana da napravimo idealan raspored? Zašto određene vrste pauza dramatično poboljšavaju rezultate đaka i studenata na testovima? Kako možemo da preokrenemo nesiguran start u novi početak? Zašto treba da izbegavamo da odlazimo u bolnicu popodne? Zašto je sinhronizovano pevanje s drugim ljudima dobro kao oblik vežbe? I koje je idealno vreme da se da otkaz, promeni karijera ili stane na ludi kamen?

Šifra proizvoda: 191919191919191 Kategorije: , , ,
Opis

Kada

Bestseler Njujork tajmsa
Poslovni bestseler br. 1 Vol strit žurnala
Bestseler Vašington posta

„Prepuna iznenađujućih uvida i praktičnih saveta.”

~Vol strit žurnal  


Dani
jel Pink, autor bestselera Motivacija i To Sell Is Human, otkriva naučne tajne dobrog tajminga da bi vam pomogao da ostvarite svoj pun potencijal na poslu, u školi i kod kuće.

„Pinkove ideje valja proširiti po svetu. Zapravo, članovi upravnih odbora trebalo bi da izbace svoje konsultante na sat vremena – i pročitaju Pinkovu knjigu.”
Forbes

Ove lekcije valja ponavljati. Kad bi se više kompanija osmelilo da posluša Pinkove savete, toliko bi toga bilo bolje.”
Wall Street Journal

Pink već u celom svetu stiče status gurua… On je sjajan pisac koji izaziva i provocira.“
Financial Times