Sniženo

Paket za jake žene

2,500.00 RSD

Obradujte dragu damu ili sebe knjigama za lepši i srećniji život, pun smisla, samosvesti i samopoštovanja.

„13 pravila mentalno jakih žena” Ejmi Morin – Oslanjajući se na naučne dokaze, studije slučaja o sopstvenim pacijentima, čak i na priče o slavnim ljudima, psihoterapeutkinja Ejmi Morin pokazuje kako mentalna snaga može da dođe sa svih strana, bez obzira na karijeru, brak ili porodični život. Ona prožima jednostavne vežbe i praktične savete sa svakodnevnim životom i tako pokazuje da je mentalna snaga dostižna – i neophodna – kako bismo postale jake žene.

 

„Ženski vodič za asertivnost“ Džuli de Azevedo Henks – Iako ova knjiga u naslovu tvrdi da je vodič za asertivnost, zapravo je mnogo više od toga. Cilj joj je da vam pomogne da produbite razumevanje sebe i onoga što vas motiviše. Sagledava kako se odnosite prema drugima – od veza stvorenih dok ste bili dete do vaših sadašnjih veza koje gradite kao odrasla osoba – i razmatra brojne stilove komunikacije s kojima ste se verovatno susreli. Ova knjiga će vas naučiti kako da razvijete emocionalnu svest i dozvolite osećanjima da vas vode, ali ne i da vas preplave.

 

„Asertivna žena“ Stanli Felps i Nensi Ostin – Ovaj izvanredan priručnik za žene prepun je primera iz života, vežbi i saveta za komunikaciju sa saradnicima, ljubavnicima, porodicom, prijateljima i strancima. Ova knjiga raskrinkava prevaziđene mitove i stereotipe o ženama kao previše emocionalnim bićima i daje nam nove alate da se uzdignemo iznad njih.Napisana lako čitljivim, motivacionim stilom, „Asertivna žena” nam pomaže da donesemo prave izbore u komunikaciji i suočimo se sa novim izazovima i promenama u svom životu.

Šifra proizvoda: 444444444444444 Kategorija: