Sniženo

Pušta da uđem

Judit Sanislo

440.00 RSD

Pred nama su uzbudljive i, pre svega, iskrene pripovetke jedne od najpoznatijih modernih mađarskih spisateljica Judit Sanislo.

Knjiga Pušta da uđem od danas u knjižarama i na sajtu izdavačke kuće Arete!

Zaronite duboko u surovi i emotivni svet glavne junakinje. Saživite se sa njenim strahovima i otkrijte kako je to živeti u sopstvenoj prošlosti!

Poznata mađarska spisateljica Judit Sanislo, bez zadrške, povešće vas u svoj emotivno dezintegrisani svet i pozvati vas da u njemu pronađete deo sebe!

 

 

Šifra proizvoda: 9788680426341 Kategorije: , , Oznaka:
Opis

Zbirka priča Pušta da uđem  provešće nas kroz svakodnevne strahove glavne junakinje u kojima će se mnogi čitaoci pronaći. Ove priče govore o jednom malom čoveku, zarobljenom u krugu svojih sopstvenih trauma. Čoveku koji živi od prošlosti nesposobnom da prihvati budućnost bez tereta koji je na njega stavila porodica, partnerski odnosi i društvo uopšte.

Napisane prohodnim ali ipak eksperimentalnim stilom bivše blogerke ove pripovetke izazivaju vas na intuitivno čitanje puno empatije i emocije. Sve ono što nismo želeli sebi da priznamo o našim svakodnevnim problemima i našim preispitivanjima biće stavljeno na test. Jer Judit na maestralan način i bez velike zadrške, na pomalo surov način progovara o ženi koja još uvek nije pronašla svoje mesto u svetu koji je okružuje.

Mađarska spisateljica donosi pravo osveženje na domaću literarnu scenu i otvara nam nove literarne tendencije evropske književnosti.

 

Dodatne informacije
autor

Judit Sanislo

broj-strana

93

ilustracije

Jana Vuković

isbn

9788680426341

povez

meki

prevod

Marija Cindori Šinković