Sniženo

Pušta da uđem / E – knjiga

Judit Sanislo

350.00 RSD

Pred nama su uzbudljive i, pre svega, iskrene pripovetke jedne od najpoznatijih modernih mađarskih spisateljica Judit Sanislo.

Knjiga Pušta da uđem od danas u knjižarama i na sajtu izdavačke kuće Arete!

Zaronite duboko u surovi i emotivni svet glavne junakinje. Saživite se sa njenim strahovima i otkrijte kako je to živeti u sopstvenoj prošlosti!

Poznata mađarska spisateljica Judit Sanislo, bez zadrške, povešće vas u svoj emotivno dezintegrisani svet i pozvati vas da u njemu pronađete deo sebe!

 

 

Kategorija: Oznaka:
Opis

Zbirka priča Pušta da uđem  provešće nas kroz svakodnevne strahove glavne junakinje u kojima će se mnogi čitaoci pronaći. Ove priče govore o jednom malom čoveku, zarobljenom u krugu svojih sopstvenih trauma. Čoveku koji živi od prošlosti nesposobnom da prihvati budućnost bez tereta koji je na njega stavila porodica, partnerski odnosi i društvo uopšte.

Napisane prohodnim ali ipak eksperimentalnim stilom bivše blogerke ove pripovetke izazivaju vas na intuitivno čitanje puno empatije i emocije. Sve ono što nismo želeli sebi da priznamo o našim svakodnevnim problemima i našim preispitivanjima biće stavljeno na test. Jer Judit na maestralan način i bez velike zadrške, na pomalo surov način progovara o ženi koja još uvek nije pronašla svoje mesto u svetu koji je okružuje.

Mađarska spisateljica donosi pravo osveženje na domaću literarnu scenu i otvara nam nove literarne tendencije evropske književnosti.

 

Dodatne informacije
autor

Judit Sanislo

broj-strana

93

ilustracije

Jana Vuković

isbn

9788680426341

povez

meki

prevod

Marija Cindori Šinković