Sniženo

Tarot

Alehandro Hodorovski

2,600.00 RSD

Pripremite se za još jedno nezaboravno putovanje sa Alehandrom Hodorovskim i njegovim moćnim saveznikom – Tarotom.

Pred nama se otvara višeznačan, zabavan i uzbudljiv svet Tarota koji se sastoji od Velikih i Malih arkana – živopisnih likova sa kostimima i gestovima koji čine jedan simbolički, beskrajno mnogoznačan jezik koji čeka odvažne pojedince da ga dešifruju.

Alehandro Hodorovski, u svom prepoznatljivom psihomagičnom stilu, Tarot koristi kao alat koji nam omogućava da spoznamo sebe. Svaka karta je ogledalo koje reflektuje naše trenutno psihološko stanje. Tumačenje Tarota je zamišljeno kao složeni sistem veza između karata koji teži da se poveže u jednu veliku mandalu – sliku koja dovodi do prosvetljenja.

Više od pola veka, Hodorovski organizuje radionice, vodi kurseve, predavanja i besplatno tumači karte restauriranog Marsejskog tarota.

Uz srpsko izdanje knjige Tarot, čitaoci dobijaju i karte originalnog Marsejskog tarota koje su redizajnirali Filip Kamoan i Alehandro Hodorovski. Uz ove karte svako može praktično da primeni znanja stečena iz knjige i sam postane tarolog.

Zakoračite u magični svet Tarota koji će vam dopustiti da sebe posmatrate večnim, beskonačnim pogledom.

 

Šifra proizvoda: 9788680426891 Kategorije: , , Oznaka:
Opis

„Ovo je monumentalno i jedinstveno delo, jednostavno i snažno poput aritekture piramida, dakle trajno poput njih; knjiga koja sažima sve nauke, čije beskonačne kombinacije mogu da reše sve probleme; knjiga koja govori dok nagoni na razmišljanje; knjiga koja inspiriše i reguliše sve moguće koncepte: možda remek-delo ljudskog uma, i sigurno jedna od najlepših stvari koje nam je ostavila antika; univerzalna ključna kost, prava filozofska mašina koja sprečava um da zaluta, i istovremeno mu daje inicijativu i slobodu; to je matematika primenjena na apsolutno, savez pozitivnog sa idealnim, to je lutrija misli, vrlo rigorozno tačna baš kao i brojevi, na kraju, to je možda ono što je ljudski um prvi put pojmio na najjednostavniji i najveličanstveniji način.”

Dodatne informacije
autor

Alehandro Hodorovski

povez

meki

prevod

Ivana Krgović