Sniženo

Majndfulnes

Tesa Vat

750.00 RSD

U ovoj kratkoj knjizi koja se lako prati, učiteljica majndfulnesa Tesa Vat objašnjava kako da svakodnevno koristite svesnost, slušate svoje telo i otpuštate negativne misli postajući svesniji dragocenosti sadašnjeg trenutka.

Prevedite ove lekcije u delo i moći ćete da smanjite stres i anksioznost, bolje se fokusirate na posao, pronađete sopstveni izvor smirenosti i otkrijete istinsko zadovoljstvo.

 

Pred vama je priručnik koji će vas naučiti jednostavnoj tehnici prisutnosti – kako da cenite sadašnji trenutak, ono što se dešava ovde i sada. Majndfulnes je način postojanja, ili sposobnost za svesnost iz trenutka u trenutak koji ne pripada nijednoj određenoj kulturi ili tradiciji. To je veština koja može da vam pomogne da živite potpunije i mudrije, da se bolje osećate u svojoj koži i da se pomirite sa sobom. Iskoračite iz prostora užurbanosti i haosa svojih života u svet koji je prepun boja i trodimenzionalan.

 

Kategorije: ,
Opis

Hrabro je praktikovati majndfulnes. To znači da ste voljni da budete sami sa sobom – da budete prisutni u svom telu i umu ne bežeći i ne odvlačeći sebi pažnju aktivnostima, kao što većina nas radi. Kada dozvolimo sebi da se smirimo, sve ono što smo zakopali ili gurnuli duboko može da šikne na površinu – možda jaka osećanja ili životni događaji s kojima se nismo pomirili. U vežbanju majndfulnesa, obično se ne uplićemo previše u sadržaj tih misli i emocija. Umesto toga, kao što ćete primetiti u čitavoj ovoj knjizi, puštamo da se pojave, saosećajno primećujemo kako utiču na nas i puštamo ih da prođu.

Tesa Vat

Dodatne informacije
autor

Tesa Vat

broj-strana

173

isbn

978-86-80426-95-2

povez

meki

prevod

Irina Vujičić