Sniženo

Ženski vodič za asertivnost

Džuli de Azevedo Henks

720.00 RSD

Ako želite da naučite da jasno izražavate svoj stav i govorite ono što mislite, da postavite zdrave granice i budete poštovane, ovo je prava knjiga za vas. Kroz mnogobrojne vežbe i primere iz stvarnog života naučićete da otklonite barijere koje vas sprečavaju da budete asertivne i na taj način značajno poboljšate svoj život i svoje odnose.

Mnoge žene imaju problema da nauče da se ponašaju asertivno, jer se asertivnost u našoj kulturi često poistovećuje sa agresijom. Međutim, Džuli de Azevedo nas uči sa možemo braniti svoje stavove dok u isto vreme saosećamo sa drugima.

 

Specijalna ponuda! 

Tri knjige za dame po jedinstvenoj ceni od samo 2300 dinara!

Paket za jake žene: 

„Ženski vodič za asertivnost“
„Asertivna žena“
„13 pravila mentalno jakih žena“

Iskoristite ovu akciju i obradujte sebe ili dragu damu knjigama za lepši i srećniji život.

Šifra proizvoda: 9781234567897 Kategorija:
Opis

Iako ova knjiga u naslovu tvrdi da je vodič za asertivnost, zapravo je mnogo više od toga. Cilj joj je da vam pomogne da produbite razumevanje sebe i onoga što vas motiviše. Sagledava kako se odnosite prema drugima – od veza stvorenih dok ste bili dete do vaših sadašnjih veza koje gradite kao odrasla osoba – i razmatra brojne stilove komunikacije s kojima ste se verovatno susreli. Ova knjiga će vas naučiti kako da razvijete emocionalnu svest i dozvolite osećanjima da vas vode, ali ne i da vas preplave. U njoj ćete pronaći alate koji će vam pomoći da prevaziđete beskorisne obrasce komunikacije. Dobićete savete o tome šta da kažete, kako da to kažete i kada da kažete tako da druga strana shvati vašu poruku. Kada umete da se zauzmete za sebe, možete da promenite svoje veze!

Tri osnovna faktora razlikuju ovu knjigu od ostalih knjiga o asertivnosti: prvo, nju je napisala žena specijalno za žene, i drugo, koristi sveobuhvatniju definiciju „asertivnosti”, koja obuhvata ne samo jasnu komunikaciju, već i savet kako da uopšte znate šta osećate, mislite, želite i šta vam treba!

Iz uvoda Džuli de Azevedo Henks

Dodatne informacije
autor

Džuli de Azevedo

broj-strana

192

isbn

978-86-80426-85-3

povez

meki

prevod

Irina Vujičić